Onze exterieur effecten

null

Gevels >

Voor grootse effecten op: gevels, beplating, dakranden en boeiboorden! Lees meer...

null

Kozijnen >

Voor grootse effecten op: kozijnen! Lees meer...

Exterieurfolie

Kozijn- of gevelrenovaties? Het complete exterieur een nieuwe uitstraling geven? Een goed onderhouden pand ontvangt een hogere financiële waardering en laat een goede indruk achter bij bezoekers en passanten. Met exterieurfolie geven we uw vastgoed een exclusieve, moderne upgrade. Hierbij krijgt u tegelijkertijd de voordelen van zelfklevend folie; de voordelen die u mist bij het schilderen. Niet alleen is de montage sneller, ook ervaart u geen overlast van de foliemontage. Naderhand is folie ook aantrekkelijker dan schilderen dankzij de gebruiksklare eigenschappen en extra lange levensduur. Al vanaf de start van het bouwtraject is Folie Effect uw projectpartner. Laat uw vastgoed optimaal renderen met het effect van exterieurfolie!

Exterieurfolie: doeltreffender dan schilderen!

Van oudsher wordt schilderen toegepast bij de renovatie en omkleuring van gebouwen. Schilderen neemt veel tijd en ruimte in beslag. Kleurverlies of het afbladderen van verf komt na enkele jaren vaak voor. Folie is de innovatieve en duurzame tegenhanger van schilderen. De gebruiksvriendelijke kenmerken van exterieurfolie, zorgen ervoor dat zelfklevende folie nu een grote inhaalslag aan het maken is. Ook in de nieuwbouw wordt folie steeds meer een begrip. En terecht! Ieder project leveren wij op maat en exact op basis van de wensen van onze klant. De kleuropties zijn zeer uiteenlopend en eindeloos te combineren. Ook kan er gedacht worden aan componenten die nagebootst zijn uit de natuur, zoals steen- en houtfolies. De texturen zijn voelbaar en niet van echt te onderscheiden.

 

Ons effectenassortiment is uiterst divers. Naast de talloze tinten die wij kunnen aanbieden, kunnen wij uw exterieur een extra dimensie geven met kleurenprints. Kleurenprints kunnen wij voorzien van uw gewenste afbeelding, bedrijfslogo’s of speelse, stijlvolle motieven. Alles is mogelijk. Ook deze reden maakt verven ondergeschikt aan folie. Het schilderen van gepersonaliseerde illustraties kost namelijk erg veel tijd. Daarnaast beschikt onze exterieurfolie over beschermende eigenschappen, waardoor de levensduur van het exterieur wordt verlengd. Twee vliegen in één klap. Vanaf nu bent u extra beschermt tegen uv-straling, graffiti, krassen, stoten en meer. Vraag ons naar de mogelijkheden!

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Uw projectpartner in exterieurfolie

Folie Effect ondersteunt renovaties, restylings- en nieuwbouwprojecten. Het begint met een adviesgesprek, om alle wensen en eisen in kaart te brengen. De besproken criteria worden vervolgens gevisualiseerd door onze grafische studio, zodat u direct het resultaat kan aanschouwen. Een geruisloze montage volgt. Tevens nemen wij de nazorg over en gaan we bij de klant langs om te inventariseren of alles naar wens is gegaan. Samengevat, het gehele traject wordt uit handen genomen en u bent 100% ontzorgt.

 

Nieuwgierig geworden naar wat wij u kunnen bieden? Tijdens een consult krijgt u een vrijblijvende analyse en kunt u verschillende kleursamples bewonderen. Onze Folie Effect specialist neemt contact met u op. We zetten de koffie alvast klaar.