Het effect van gevelfolie!

Het exterieur is een bepalende factor in de herwaardering van panden en het overbrengen van het bedrijfsimago. De buitenmuur laten verven is vanaf nu verleden tijd. Gevelfolie heeft namelijk veel meer voordelen dan schilderen! Gevelfolie is niet alleen praktisch bij snelle onderhoudsbeurten, maar beschermt tegelijkertijd de gevels. Voorkom onder andere corrosie, graffiti en schade door extreme weersomstandigheden. Ook voor het boosten van de esthetische waarde van vastgoed is folie ideaal. Met Folie Effect behaalt u een hoog rendement uit gevelrenovaties en complete exterieur restylingsprojecten. Ontdek het baanbrekende effect van gevelfolie nu!

De voordelen van gevelfolie: gevelpanelen verven is verleden tijd

Gevelfolie is een investering die zich in korte tijd zal terugverdienen. Schilderen is tijdrovend, prijzig en kan in sommige gevallen zelfs voor enige overlast zorgen. Het appliceren van folie gaat daarentegen erg snel en de dagelijkse werkzaamheden van uw personeel gaan onverstoord verder. U bespaart aanzienlijk op arbeidskosten en u kunt de inmiddels bespaarde tijd besteden aan overige belangrijke zaken. Folie geeft een langdurig strak resultaat, zonder enig verlies van kleur of glans. De levensduur van folie is vele malen langer dan schilderwerk. Daarnaast bladdert folie niet af zoals verf en is het bestand tegen extreme weersomstandigheden. Deze duurzame elementen geven een grote besparing op het onderhoud. Een verzorgt exterieur betaalt zich tevens terug in een beter verkoop- en verhuurbaar pand.

 

Grote projecten kunnen binnen 24 uur worden gerestyled. Met één laag van onze zelfklevende folie is de totale ondergrond volledig bedekt en beschermd. Vakkundige montage met zelfklevende folie houdt rekening met de uiteenlopende oppervlaktes van gevels. Vooraf komt onze Folie Effect specialist langs om het juiste folietype te bepalen. Een ander belangrijk aspect bij schilderwerk is de temperatuur en de vochtigheidsgraad. De minimale temperatuur voor schilderen is 10 graden, waardoor een winterstop noodzakelijk is. Bij warm weer droogt verf te snel, waardoor er blaasjes ontstaan. Bij een te hoge vochtigheidsgraad droogt verf nauwelijks, wat veel vertraging oplevert en druppelvorming kan veroorzaken. Applicaties met gevelfolie gaan nagenoeg het hele jaar door. Na de applicatie ondervangt u verder geen hinder van de folie. Ramen kunnen erna gewoon worden schoongemaakt door de glazenwasser.

Voordelen gevelfolie

Geschikt voor

gevels, gevelbeplating, dakranden, boeiboorden en kozijnen

Vrijwel alle oppervlaktes

vlak, onregelmatig. gebogen, aluminium, kunststof, geverfd etc.

Beter dan schilderen

dekking in één laag, flexibele kleuropties, niet seizoensgebonden.

Geen belemmering

Grote bouwconstructies onnodig, geen oponthoud

Gepersonaliseerd exterieur

uitgebreide collectie kleuren, fotoprints, functionele coatings

Duurzaamheid

Levensduur van meer dan 10 jaar en beschermt gevels.

Tijd- en kostenbesparing

lage opstartkosten, snelle, geen droogtijd en direct gebruiksklaar.

Garantie oplopend tot 10 jaar

Gegarandeerde expertise, betrouwbaarheid en service.
 • Honderden kleuren

  Honderden kleuren

 • Houtstructuren

  Houtstructuren

 • Gesteentes

  Steenstructuren

 • Metallics

  Metallics

 • Functionele folies

  Functionele folies

 • Folies op maat

  Op maat

Duizend-en-een mogelijkheden van gevelfolie

Folie Effect bezit een uitgebreid collectie aan zelfklevende gevelfolies. De kleurpigmenten zijn volledig af te stemmen op de specifieke smaakvoorkeuren van opdrachtgevers. Denk aan bonte kleuren, aardtinten, natuurpatronen of een gepersonaliseerde (foto)print. Het aanbod is erg divers en kan geheel op maat worden geleverd. Tijdens de eerste consultant komt optimaal kleurgebruik ter sprake. De huidige tint van de gevel en de omgevingskleuren spelen hierbij een grote rol. Een kleine aanpassing naar de juiste kleurschakering maakt een wereld van verschil.Het gehele exterieur kunt u restylen. Denk ook eens aan kozijnen wrappen.

 

De buitenlaag van gevelfolie is zorgvuldigheid opgebouwd en biedt meer dan alleen cosmetische voordelen. De uv-werende coating maakt gevelfolie uitermate geschikt voor exterieurtoepassingen. Gevelfolie beschermt tegen slijten en verwering van de gevelondergronden. Ook houdt het vocht en de groei van schimmels tegen. Verschillende folies hebben exclusieve functionele kenmerken. Antigraffiti folie maakt korte metten met ongewenste straatbeschilderingen. Graffiti kan doormiddel van deze folie niet doordringen tot de oppervlakten en kan eenvoudig worden schoongemaakt. Andere beschermende coatings voor het exterieur zijn de kras- en stootvaste folies, die de levensduur van de gevel verlengen. Vraag ons direct naar de mogelijkheden!

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Neem nu contact op!

Meer informatie over gevelrenovaties of -restyling nodig? Onze Folie Effect specialist adviseert u graag over de mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in en onze specialist neemt direct contact met u op.