Het kozijnfolie effect!

In de loop der tijd verweren kozijnen of raken ze beschadigd. Deze gebreken zetten het verouderingsproces van uw vastgoed versneld in gang. Dit heeft negatieve gevolgen voor de waarde en de uitstraling van het bedrijfspand. En dat is zonde, omdat dit op een eenvoudige wijze kan worden opgelost. Kozijnfolie geeft weer kleur aan uw kozijnen. Bespaar op uw kozijnrenovatie en onderhoudskosten. Kies de perfecte stijl uit onze uitgebreide collectie aan kleuropties! Kozijnen wrappen is het innovatieve alternatief voor kozijnen schilderen. Folie is ook doeltreffend bij complete bedrijfsgeveltransformaties. Ervaar het vernieuwende effect van kozijnfolie.

Kozijnfolie is het perfecte alternatief voor kozijnen schilderen

Schilderen met kozijnfolie, zo wordt het kozijn wrappen ook wel genoemd. Het is vele malen effectiever dan het laten schilderen van kozijnen. Folie is dé moderne oplossing voor verweerde kozijnen van kantoorpanden. Het laten aanbrengen van folie bespaart uw onderneming tijd en kosten. Geschilderde kozijnen hebben na twee jaar vaak al sporen van kwaliteitsverlies, waardoor onderhoudskosten snel kunnen oplopen voor grote bedrijfspanden. Kleurverlies en aantasting van de raamkozijnen zijn klassieke verschijnselen. Folie is daarom een zeer aantrekkelijk en modern alternatief. Bespaar tijd en geld! Plan een afspraak in met een van onze FolieSpecialisten en ontvang direct een offerte op maat.

Tijdelijke projecten, zoals wisselende huurcontracten van panden, hebben baat bij een flexibele oplossing. Zelfklevende folie is evenzeer praktisch en stijlvol in deze dynamische omgevingen. Bij verwijdering laat onze folie geen lijmresten achter op de kozijnen. Veel rendement wordt gehaald uit de gebruiksklare eigenschappen en professionele montage van van kozijnfolie. U vervaart geen overlast, de dagelijkse werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan tijdens de montage. Wij verzorgen diverse folie-applicaties het gehele jaar door. Dat in tegenstelling tot schilderen, waarbij een winterstop vaak noodzakelijk is middels weersomstandigheden. Het folietype wordt door onze FolieSpecialist bepaald op basis van de ondergrond en de huidige staat van het kozijn. Folie Effect komt vooraf langs om de kozijnen grondig te inspecteren. We houden overal rekening mee, zodat u 100% ontzorgt bent en uw vastgoed er weer modern en strak uit ziet!

Voordelen kozijnfolie

Geschikt voor

Kozijnen, dakranden, boeiboorden en gevels

Nagenoeg alle oppervlaktes

kunststof, aluminium, geverfd, onregelmatige oppervlaktes, etc.

Effectiever dan schilderen

Snelle montage, beschermend en dekkend in één laag

Geen hinder

Geen oponthoud, bouwsteigers overbodig

Zeer uitgebreide collectie

Honderden kleuren, functionele coatings, exclusieve finishes

Duurzaamheid

Kozijnen worden extra beschermt en blijven nog langer als nieuw

Bespaar kosten en tijd

Minder onderhoudskosten en gevelrenovaties, meteen droog

Garanties tot en met 10 jaar

Extra verzekerd van onze vakkundige en uitstekende service
 • Honderden kleuren

  Honderden kleuren

 • Houtstructuren

  Houtstructuren

 • Gesteentes

  Steenstructuren

 • Metallics

  Metallics

 • Functionele folies

  Functionele folies

 • Folies op maat

  Op maat

Kozijnfolie geeft kleur aan uw kozijnen

Smaken van opdrachtgevers kunnen onderling erg verschillen. Voor de specialisten van Folie Effect is dit geen enkel probleem! We kunnen alle kleurwensen geheel op maat opleveren, precies zoals u wenst. Voor meerdere kleuren hebben wij een speciale afwerking, zoals matte en metallic folies. Daarnaast kunnen we het kozijn ook een natuurlijke look geven door middel van realistische steen- of houtstructuren. Mocht u de kozijnen een speciale print willen meegeven, dan kunt u kiezen voor een volledig gepersonaliseerde kleurenprint. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? We restylen complete exterieurs. We kunnen ook volledige gevels renoveren of omkleuren. Onze Folie Effect specialist komt graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken. En onze grafische studio maakt geheel gratis een ontwerp!

 

Onze folie bevat een speciale coating die onderliggende oppervlaktes beschermt tegen verwering, extreme weersinvloeden en andere vormen van schade. Het laat geen vocht door en middels deze eigenschappen kunt u rekenen op een levensduur van wel meer dan tien jaar! Met anti-graffitifolie kan de graffiti zich niet vastbijten in de kozijnen. Verschillende publieke gebouwen hebben we al mogen voorzien van deze speciale zelfklevende folie met deze nuttige functionaliteit. Ook kunnen stoot-en krasvaste folies worden aangebracht zodat de kozijnen nog langer als nieuw blijven. Kozijnfolie heeft naast zijn esthetische waarde dus ook diverse praktische toepassingen.

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie

Neem nu contact op!

Wilt u meer weten over onze kozijnrenovaties of complete bedrijfstransformaties? Onze Folie Effect specialist neemt direct contact met u op. Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.