Onze glas effecten

null

Functionele glasfolies >

Glasfolie effecten: uv-werend, warmtewerend, isolerend

null

Decoratieve glasfolies >

Glasfolie effecten: decoratie, privacy(anti-inkijk), one way vision, mat, ets(zandstraal)

Glasfolie

Een upgrade van glazen oppervlaktes, zoals glaswanden en ramen, is een kleine aanpassing met krachtige impact. Op diverse manieren verhoogt functionele glasfolie het comfort op de werkplek. Zonwerende folie zorgt voor een prettig binnenklimaat en levert grote kostenbesparingen op. Veiligheidsfolie werkt inbraakvertragend en gaat rondvliegende scherven tegen bij glasbreuk. Decoratiefolie is een sfeermaker in ruimtes omringt door glazen scheidingswanden. Tevens bevordert het de privacy. Dit zijn slechts enkele voordelen van raamfolies. De verschillende kenmerken zijn goed te combineren. Raamfolie is er in verschillende sterktes, kleuren en kan in iedere gewenste vorm worden gesneden. Altijd volledig op maat. Ervaar het functionele effect van glasfolie nu!

De diversiteit van glasfolie helpt elk bedrijf vooruit

Functionele glasfolies kunnen voor meerdere doeleinden worden ingezet. Onze folies bevatten onder andere zonwerende, uv-werende, warmtewerende en isolerende eigenschappen. Dit resulteert in een verlaging van de stookkosten en flinke besparing op de airconditioning. Daarbij creëert u een prettige binnentemperatuur en worden schitteringen op beeldschermen gereduceerd. Verkleuring van het meubilair wordt tegengegaan dankzij het 99% ondoordringbare uv-filter in onze raam folies. Kies voor een onopvallende, transparante glasfolie of voorkom tevens de inkijk en creëer een moderne uitstraling met spiegelglasfolie.

Veiligheidsnormen worden steeds strenger en de vraag naar veiligheidsfolie stijgt. In diverse sectoren is deze glascoating al jaren verplicht. Er zijn verschillende types wat betreft functionele raamfolies. Ruiten die beplakt zijn met inbraakvertragende folie is een stuk lastiger om in te slaan. Inbrekers verliezen hierdoor veel tijd en kiezen hierdoor het hazenpad. Door anti-graffiti folie is het reinigen van besmeurde ramen stukken eenvoudiger. Veiligheidsfolie maakt van gewoon glas veiligheidsglas. Rondvliegend glas, dat letsel kan veroorzaken, wordt voorkomen. Uw klanten, personeel en inboedel zijn goed beschermd met deze functionele folies.

Een ruimtelijke beleving kan met glasfolie op diverse manieren worden beïnvloed. Decoratiefolie heeft zowel verfraaiende als anti-inkijkwerende eigenschappen. One way vision folie heeft kenmerkende, praktische mogelijkheden. Vanaf de buitenkant gezien is alles gedecoreerd middels een mooie afbeelding of print, terwijl men binnen blijvend van het uitzicht kan genieten. De doorlatendheid is met precisie te bepalen. Qua kleurtinten, prints en vormen kunnen we alle soorten raamfolies volledig personaliseren met ons geavanceerde machinepark. De meest gebruikte decoratiefolie is matte (melk)glasfolie of etsfolie, die ook meteen zorgt voor meer privacy.

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Uw projectpartner in glasfolie

Als projectpartner van Folie Effect heeft u recht op onze volledige service. Voordat we starten, maken we een uitgebreide inventarisatie van de belangrijkste wensen en eisen. Hierbij selecteren we de meest geschikte glasfolie. Onze grafische studio ontwerpt een concept, zodat u gelijk het eindresultaat kan aanschouwen. We hebben onze eigen gecertificeerde monteurs die voor de montages zorgen. U bent dus compleet ontzorgd.

 

Benieuwd naar welke glasfolie het beste bij u past? Onze specialist komt graag langs voor een vrijblijvend consult. Daarbij neemt hij verschillende samples mee, zodat u de mogelijkheden en kwaliteit zelf kan ervaren.