Glasdecoratie met decoratiefolie

Bij opknappen van saaie ruimtes of het exterieur, is het aanbrengen van glasdecoratie niet het eerste wat te binnen schiet. Glas blijft meestal onbenut, terwijl decoratiefolie in een handomdraai de sfeermaker van het bedrijf kan worden. Op glazen scheidingswanden kan het zelfs compleet nieuwe ruimtes creëren. Anti-inkijkfolie heeft niet alleen een decoratieve werking, maar het bevordert tevens de privacy en veiligheid. Decoratieve glasfolie van Folie Effect biedt enorm veel mogelijkheden om de ruimtelijke beleving een boost te geven. We geven glas een zandstraal effect of verkleuren lichtinval met onze kleurenfolies. Unieke ontwerpen of illustraties drukken we zelf af. Ervaar het exclusieve effect van glasdecoratie.

Glasdecoratie: decoreren met of zonder anti-inkijk effect!

Decoratiefolie kan op diverse manieren worden ingezet. Decoratief of privacy verhogend. Een originele manier om meer kleur aan te brengen in het interieur of het exterieur is het aanbrengen van gekleurde raamfolies. Wij printen jouw gewenste ontwerp op iedere folie. Met of zonder logo? Liever een full-colour print of toch een subtiel motiefje? Het verfraaien van ruimtes is nog nooit zo makkelijk geweest! De transparantie en het ontwerp van de glasfolies is volledig zelf te bepalen. Gebruik glasdecoratie terwijl de openheid van een organisatie wordt behouden. Creëer nieuwe ruimtes door glazen scheidingswanden te laten beplakken met decoratiefolie. Straal professionaliteit uit met glasfolies in een herkenbare huisstijl. Val bijvoorbeeld extra op in de winkelstraat met unieke, opvallende glasfolies! Promotionele raamfolies kunnen passanten triggeren binnen te komen en verhogen winstmarges.

Glasdecoratie is er ook in de vorm van anti-inkijk folie. Deze privacybevorderende maatregel wordt vaak gebruikt in het bedrijfsleven. Het zorgt voor meer rust op de werkvloer en werkt tevens concentratieverhogend. Vergaderingen kunnen plaatsvinden zonder afleiding van wat er zich in de wandelgangen afspeelt. Een fijne bijkomstigheid is dat anti-inkijk folie ook dienst doet als inbraakpreventie. Kostbare spullen blijven uit het zicht voor pottenkijkers. Anti-inkijkfolie is veelzijdig en onmisbaar binnen veel grote organisaties! Combineer decoratieve- en functionele raamfolies voor een optimaal Folie Effect!

Voordelen decoratiefolie

Geschikt voor alle soorten glas:

Enkelglas, dubbelglas, plexiglas, HR+++, etc

Combinatie glasfolies

Combinaties met veiligheidsfolie en zonwerende folie zijn mogelijk

Multifunctioneel

Decorerend en privacy bevorderend

Duurzaamheid:

20 jaar voor binnen, 10 voor buiten

Glasdecoratie op maat

Honderden kleuren, vormen, eigen ontwerp op maat

Garantie oplopend tot 10 jaar

Gecertificeerde expertise in glasfolie en gegarandeerde betrouwbaarheid

Diverse glasfolie soorten

Zandstraalfolie, kleurenfolie, one way vision, etc.

Projectpartner Folie Effect

Wij organiseren het gehele project, van inventarisering tot aan nazorg

 • Honderden kleuren

  Honderden kleuren

 • Houtstructuren

  Houtstructuren

 • Gesteentes

  Steenstructuren

 • Metallics

  Metallics

 • Functionele folies

  Functionele folies

 • Folies op maat

  Op maat

Glasdecoratie in alle kleuren en vormen

Het upgraden van glas gaat volledig met een design op maat. Er zijn honderden standaardkleuren beschikbaar. Aanvullend drukken onze printers grafische ontwerpen en afbeeldingen. Heeft u al een prachtig ontwerp? Zo niet, dan maakt onze grafische studio graag een aansprekend ontwerp op basis van uw wensen. Glasdecoraties zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zandstraalfolie bijvoorbeeld. Dit is een gematteerde folie die vooral voor privacy-doeleinden wordt gebruikt. One way vision folie decoreert één kant van het glas, met behoud van het uitzicht aan de andere zijde. Glasdecoraties kunnen tussenwanden volledig inpakken. Onze snijmachines snijden alle folies op de millimeter nauwkeurig op maat. In iedere gewenste vorm. Zo ook bijzondere beletteringen en alle bedrijfslogo’s. Alles voor een uniek en bijzonder glas effect.

Glasdecoraties zijn geschikt voor alle soorten glas. Na een analyse van de wensen, eisen en de glassoort wordt de meest optimale glasdecoratiefolie bepaalt. Kies voor een tijdelijke (bijv. promotionele) glasdecoratie die gemakkelijk te demonteren of voor een decoratiefolie die voor permanente toepassingen wordt ingezet. Voor buitentoepassingen worden andere decoratiefolies gemonteerd dan voor binnen. De buitenfolies zijn onder andere bestand tegen de invloeden van het weer en felle uv-straling. Hierdoor heerst er ook een verschil in de levensduur van deze raamfolies. Glasfolie voor binnen heeft een levensduur van minimaal 20 jaar. Folies voor buitentoepassingen  gaan ongeveer 10 jaar mee. Naast onze decoratieve glasfolies hebben we ook functionele glasfolies in ons assortiment. Meerdere soorten glasfolies combineren? Dat kan! Onze Folie Effect specialist adviseert u graag.

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Neem nu contact op!

Meer weten over glasdecoratie met decoratiefolie? Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt graag vrijblijvend contact met u op!