Onze interieur effecten

null

Wanden >

Voor grootse effecten op: wanden, wandkasten, deuren, trappen, plafonds en vloeren! Lees meer...

null

Meubels >

Voor grootse effecten op: balies, bureaus, tafels, keukens, kasten en bars! Lees meer...

Interieurfolie

Bouwen, verbouwen of renoveren? Interieurfolie is bij uitstek geschikt voor snelle interieurtransformaties. Het is vele malen effectiever dan schilderen en is de ideale oplossing voor het opknappen van verouderde interieurs en totale restylingsprojecten. Een make-over met folie zorgt voor meer ruimtelijke beleving. Dit resulteert bijvoorbeeld in een verhoging van de winkelomzet of  een betere werksfeer. Een goed ingerichte werkplek biedt diverse ergonomische voordelen. Folie Effect heeft de oplossing voor alle architectonische vraagstukken. Ervaar het effect van interieurfolie!

Eenvoudig restylen met interieurfolie

Metamorfoses van het interieur zijn vanaf nu in een handomdraai geregeld. Montage met folie is snel en geeft geen overlast. Het interieur is na applicatie meteen weer klaar voor gebruik. Ons folie-assortiment is onbegrensd. Elk project zoeken we gezamenlijk met de opdrachtgever naar de perfecte stijl. Aantrekkelijke keuzes voor het interieur zijn folies met natuurlijke patronen zoals hout en steenstructuren. De natuurlijke finishes zijn zo gedetailleerd dat ze niet van echt zijn te onderscheiden. Daarnaast worden folies met leerstructuren en folies in de bedrijfskleuren vaak gekozen om het interieur een uitvoerige boost te geven.

 

Naast de natuurlijke patronen is er keuze uit een breed spectrum aan kleuren en groot formaat fotoprints. Whiteboard-, hygiënische- en krasvaste coatings behoren tot de mogelijkheden. Folies zijn namelijk multifunctioneel. We monteren interieurfolie op wanden en meubels. Andere voorbeelden zijn prachtig fotobehang en opvallende deurposters of transformaties naar chique receptiebalies, keukens en minimalistisch kantoormeubilair. We wrappen ook volledige interieurs.

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Projectpartner interieurfolie

Folie Effect bouwt met u aan een lange termijn relatie. Als partner van Folie Effect bent u verzekerd van 100% ontzorgte projecten. Dit houdt in dat wij van ontwerp tot aan realisatie en nazorg aan het roer staan zodat u totaal ontlast bent. Interieurprojecten zullen vanaf nu nog voorspoediger verlopen. “Vanzelfklevend!”

Neem nu contact op en ontdek de voordelen van Folie Effect. Verschillende kleurensamples bewonderen? Onze Folie Effect specialist komt graag eens op de koffie voor een vrijblijvend adviesgesprek.