Het effect van meubelfolie!

Meubels opknappen? Het kantoorinterieur beter op elkaar afstemmen? Voor velen is meubelfolie onbekend terrein. Echter, meubelfolie wordt steeds vaker toegepast. Zelfklevende folie heeft verscheidene financiële en praktische voordelen. U kunt kiezen uit talloze kleursoorten, structuren en fotoprints. Meubels zijn na montage meteen weer te gebruik. Verouderd meubilair en oude designs kunnen vanaf nu snel een upgrade krijgen. Ervaar het effect van meubelfolie!

Meubeldesign op maat

De meest gekozen designs voor meubels zijn houtstructuren, huisstijlkleuren en fotoprints. Meubelfolie is doeltreffend. Denk ook eens aan het verbeteren van de bedrijfssfeer. Of geef de meubels een exclusieve uitstraling! Met keuze uit honderden kleuropties en motieven is het design volledig aan te passen. Oude meubels opknappen of het complete interieur restylen? Onze Folie Effect expert komt graag langs voor een kleuranalyse. Bepaalde meubelfolies hebben praktische eigenschappen. In de regel worden zelfklevende folies ingezet om esthetische redenen. Maar er zijn ook toepassingen die het dagelijks gebruik van meubilair vereenvoudigen, zoals whiteboard- en hygiënefolies. De krasbestendige en stootvaste coatings verlengen de levensduur van meubels. Ook genieten van de praktische voordelen van meubelfolie? Naast de meubels geven we ook wanden een nieuwe look.

 

Meubelfolie is ontwikkeld voor meubilair met platte oppervlaktes. De receptie restylen? Wij beplakken de balie. Kantoorinrichting? Kasten en bureaus kunnen we restylen in de bedrijfskleuren. Restaurants krijgen een uniek karakter door middel van folie op de tafels en bars. Folie Effect doet ook aan het wrappen van keukens. Dit zijn slechts enkele voorbeelden! Er is nog veel meer mogelijk. Onze Folie Effect specialist bezoekt de opdrachtgever voor een analyse ter plaatse. Afhankelijk van de ondergrond wordt de meest geschikte folieserie uitgekozen. Tijdens de analyse wordt het complete kleurassortiment meegenomen. Zo kunnen verschillende kleuropties worden vergeleken. In onze grafische studio maken we vrijblijvend een concept van de te beplakken meubels.

Voordelen meubelfolie

Geschikt voor

Balies, bureaus, tafels, keukens, kasten en bars

Geen overlast

Snel gemonteerd. Geen rommel, verfresten en oponthoud.

Meubeldesign op maat

Keuze uit honderden kleuren, functionaliteiten en fotoprints.

Duurzaamheid

Meubelfolie gaat meer dan 10 jaar mee.

Nagenoeg elke ondergrond

Meubelfolie is toepasbaar op de meeste ondergronden.

Altijd garantie

U bent altijd verzekerd van onze kwaliteit en service.

Tijd- en kostenbesparend

Meteen gebruiksklaar. Voordelig alternatief nieuw meubilair.

Projectpartner

Voorbereiding, montage en nazorg regelen wij. 100% ontzorgt.
 • Honderden kleuren

  Honderden kleuren

 • Houtstructuren

  Houtstructuren

 • Gesteentes

  Steenstructuren

 • Metallics

  Metallics

 • Functionele folies

  Functionele folies

 • Folies op maat

  Op maat

Meubelfolie montage: geen hinder en meubels meteen weer gebruiksklaar

Het voortraject bestaat, naast de eerder beschreven ondergrond- en kleuranalyse, uit het opmeten van alle meubels. Folie Effect staat voor complete ontzorging tijdens renovatie- en restyleprojecten. Wat zijn de voordelen ten opzichte van verven? Het verven van meubels is een flinke klus. De verfspetters die zich in mum van tijd verspreiden resulteren in veel overlast. De lange droogtijd van verf zorgt ervoor dat meubels een tijdje onbruikbaar zijn. Schilderen neemt veel tijd en ruimte in beslag.

 

Met meubelfolie heeft u hier geen last van. Montage met folie gaat snel, is geurloos en levert geen belemmering op voor de reguliere werkzaamheden. Meubels kunnen na folie-applicatie meteen in gebruik worden genomen. Dit zorgt voor veel efficiency en tijdwinst voor uw opdrachtgever. Naast de tijdswinst is er ook een prettige financiële meepakker. Oude meubels kunnen langer mee en nieuwe aankopen kunnen worden uitgesteld. Restylen met folie is voordeliger. Nog een pluspunt: we kunnen het uiterlijk volledig personaliseren. Ook ziet folie er netter uit en is de levensduur vele malen langer! Nieuwsgierig geworden naar de overige voordelen van zelfklevende folie? Neem nu contact op.

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Neem nu contact op!

Meer advies nodig? Vrijblijvende analyse door onze specialist? Vul het onderstaande formulier in en onze specialist neemt direct contact met u op.