Het effect van wandfolie!

Steeds vaker kiezen ondernemers voor ‘schilderen’ met wandfolie. En niet zonder reden. Wandfolie biedt keuze uit meer dan 500 kleuren en motieven. Of wat dacht u van een op maat gemaakte fotoprint? Zelfklevende folie is een zeer interessant alternatief voor de muur schilderen. De snelle applicatie (dekkend in één laag) en de gebruiksklare eigenschappen van wandfolie (direct droog), zorgen ervoor dat u veel tijd en geld bespaard. Folie Effect is de specialist in zelfklevende folie. Ontdek nu het aangename effect van wandfolie!

De eindeloze mogelijkheden met wandfolie

Gaat u binnenkort starten met renoveren, bouwen of verbouwen? Met wandfolie kunt u het design compleet naar wens maken. Het assortiment bestaat uit honderden kleuren, designs en zelfs voelbare structuren. Fotowanden, hout- en marmermotieven zijn veelgebruikte wandbekledingsfolies. We kunnen wandfolies eveneens voorzien van exclusieve fotoprints. Diverse folies kenmerken zich door functionele eigenschappen. Onze antibacteriële folie is ideaal voor sectoren die gebonden zijn aan een hygiënische omgeving zoals ziekenhuizen en restaurants. Een ander voorbeeld is whiteboardfolie, welke oppervlaktes in een schrijfbord veranderd. Handig bij frequente brainstormsessies en een veel gebruikte folie in het onderwijs. Vraag ons direct naar de overige wandfolie mogelijkheden!

 

Naast folie als wandbekleding, valt er ook te denken aan de bestickering van wandkasten en andere wandmeubels. Tevens behoort het beplakken van trappen, vloeren en plafonds tot de mogelijkheden. Een bestickerde deur kan al een groot effect hebben. Wandfolies hebben een stevige hechtingslaag welke op iedere ondergrond hecht: houten wandpanelen, betonnen muren, stucwerk, latexwanden, etc. Echter, een analyse van  de ondergrond is wel nodig alvorens het kiezen van de juiste wandfolie. Onze Folie Effect specialist rijdt graag langs om te kijken welke folie het meest geschikt is. Tegelijkertijd nemen wij kleurstalen mee, waarop u verschillende kleuren en patronen kunt zien en voelen. Feitelijk is alles mogelijk. Wandfolie is één van onze interieurfolies. Wij doen ook aan meubels wrappen!

Voordelen wandfolie

Geschikt voor

Wanden, wandkasten, deuren, trappen, plafonds en vloeren.

Tijd- en kostenbesparend

Sneller dan schilderen, geen droogtijd en meteen gebruiksklaar.

Eindeloze mogelijkheden

Meer dan 500 kleuren, structuren of kies voor een fotoprint.

Geen overlast

U merkt niets van de montage. Geen rommel en verfresten.

Alle ondergronden

Voor elk type ondergrond hebben we een oplossing.

Duurzaamheid

Levensduur van ruim 10 jaar en onderhoudsvrij.

Altijd garantie

U bent altijd verzekerd van een passende garantietermijn.

Projectpartner

Voorbereiding, montage en nazorg regelen wij. U bent 100% ontzorgt.
 • Honderden kleuren

  Honderden kleuren

 • Houtstructuren

  Houtstructuren

 • Gesteentes

  Steenstructuren

 • Metallics

  Metallics

 • Functionele folies

  Functionele folies

 • Folies op maat

  Op maat

Wandfolie: geen belemmering voor dagelijkse werkzaamheden

Schilderen met verf is een tijdrovende bezigheid met veel overlast tot gevolg. Denk aan het vrij maken van de ruimte, verfspetters- en geuren, grote hoeveelheden verfuren en lange droogtijden. Montage met zelfklevende folies is snel en levert daarentegen weinig hinder op. De wandfolie-applicatie is geurloos en de leefruimte blijft hierdoor aangenaam. Werknemers of bewoners in de desbetreffende ruimte kunnen tijdens montage doorgaan met de alledaagse werkzaamheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over oponthoud.

 

Naderhand rekening houden met natte verfoppervlaktes hoeft niet meer, want de muren blijven droog met wandfolie. Geen belemmeringen. Ook niet na het aanbrengen van de wandfolie. Behalve het geruisloze proces waar Folie Effect voor zorgt, bekommeren wij ons ook om de voorbereiding en nazorg. Folie Effect neemt het gehele transformatieproject uit handen. Van a tot z compleet ontzorgt. Benieuwd wat Folie Effect voor u kan betekenen?

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Neem nu contact op!

Vragen? Geïnteresseerd in een vrijblijvende analyse door onze specialist? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.