Onze special effects

null

Promotioneel

Promotionele effecten: reclamestickers, etalagesticker. te-koop/te-huur stickers. kantoorflat reclame

null

Voertuigreclame

Voertuigreclame op: auto's, bussen, openbaar vervoer, boten

null

Overige specials

Extra effecten op: instrumenten, koelkasten, bakfietsen, trappen... Alles eigenlijk. Ideaal voor unieke promotionele doeleinden.

Special effects met zelfklevende folie!

Bij special effects denken de meeste aan fictieve beeldeffecten die digitaal zijn opgebouwd. Wij van Folie Effect zijn meesters in het creëren van special effects. Alleen zijn onze special effects tastbaar. Onze zelfklevende folie maakt promotionele uitingen extra doeltreffend. Het wrappen van voertuigen is waardevol voor elk bedrijf. Etalages versiert met reclamestickers bevorderen de verkoopcijfers of gaan leegstand tegen in de vastgoedwereld. Met zelfklevende folie worden zelfs hele gebouwen, interieurs en piano’s ingepakt. Montage met folies is snel, voordelig en geschikt voor zowel permanente als tijdelijke toepassingen. Alles wat beplakt kan worden met zelfklevende folies wíllen we ook beplakken. Ontdek het special effect van Folie Effect!

Met zelfklevende folie wordt reclame maken nog makkelijker!

Sterke visuele communicatie maakt in één keer duidelijk waar een bedrijf voor staat. Het moet de beoogde doelgroep aanspreken, sterktes benadrukken en zich onderscheiden van de concurrentie. Onze specials zijn altijd onderscheidend. Huisstijlen zijn als voorbeeld herkenbaar in te zetten op bedrijfswagens. Vaak worden gehele wagenparken, ook wel fleetmarking genoemd, belettert. Voertuigreclame kan op elk soort voertuig. Denk ook aan trams, boten of vliegtuigen. Andere specials zijn de promotionele folies zoals te-huur/te-koop stickers en etalagestickers. De (letterlijk) torenhoge reclames op kantoorgebouwen zijn is ook een voorbeeld.

 

Dan zijn er nog de specials van de specials: ongewone objecten die worden omgetoverd tot unieke communicatie-uitingen. Onze diensten zijn onder andere het wrappen van instrumenten en koelkasten. Het grote voordeel van de zelfklevende folie is dat het bijna overal op te plakken is. Elk object kan daardoor een unieke uitstraling krijgen. Kleur en bedrukking worden volledig gepersonaliseerd. De montage gaat snel en het eindresultaat is direct gebruiksklaar. Mocht het om tijdelijke acties gaan, dan is zelfklevende folie zonder lijmresten weer te verwijderen. Permanente toepassingen hebben een duurzaamheid van meer dan 10 jaar. Ook snel een effectieve en op maat gemaakte communicatie-uiting?

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Projectpartner in special effects

Samen met Folie Effect special effects creëren? Dat kan! Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg regelen wij. Het ontzorgde effect, om u compleet te ontlasten. Onze adviesgesprekken zijn altijd vrijblijvend. Tijdens dit consult kunt u met eigen ogen de diversiteit aan folies aanschouwen. Op deze manier kunt u onze kwaliteit zelf ervaren.

Vragen of een afspraak maken? Vul vandaag nog het onderstaande formulier in en onze Folie Effect specialist zal contact met u opnemen.