Promotionele folie bevordert verkoopcijfers

Een pakkende boodschap communiceren vanaf het raam? Laat klanten sneller naar binnen komen met designs gemaakt uit zelfklevende folie. Of spreek juist nieuwe klantsegmenten aan. Het is heel eenvoudig met reclamestickers. Leegstand, een ontwikkeling waar veel beheerders mee te maken hebben. Promotionele folies kunnen ramen en muren compleet bestickeren en zo potentiële huurders aantrekken. Promotionele folie van Folie Effect is er voor permanente en tijdelijke reclame-uitingen. Zelfs complete gebouwen kunnen door ons met reclame worden ingepakt. Ook wel bekend als building wraps. Ontdek het verkoop bevorderende effect van promotionele folie!

Vastgoed reclamestickers: leegstand tegengaan, etalagestickers en complete building wraps

Staat uw bedrijfsruimte binnenkort te koop of te huur en wilt u dit duidelijk maken aan potentiële investeerders? Te koop en te huur stickers kunnen op groot formaat worden bedrukt en op de gevel worden gemonteerd. Leegstand aanpakken? Het opknappen van leegstaande panden is niet alleen aantrekkelijk voor potentiële kopers. Winkelend publiek ziet liever gedecoreerde ramen dan leegstand. Fraaie winkelstraten zijn goed voor de handel! Dit kan bijvoorbeeld met een pakkende promotionele boodschap of decoratiefolie. Met raambestickering kondigt u ook op een opvallende manier de uitverkoop aan. We kunnen complete ramen bestickeren. Uw reclame groots op een flatgebouw? Ook hiervoor is reclamefolie ideaal. Building wraps komen steeds vaker voor.

Een verpletterende indruk met professionele beursinrichting

Op een beurs wilt elke standhouder een overweldigende indruk achter laten. Tussen de honderden andere stands is het lastig om uw bedrijf echt onderscheidend te profileren. Met onze bestickeringsservice maken we uw beursinrichting écht origineel! We kunnen alles op elkaar afstemmen… beurswanden, statafels, presentatiezuilen, balies, etc. De folies zijn flexibel inzetbaar. Mocht het beursmeubilair vaker worden ingezet, dan kunnen we de oude bestickering verwijderen en beplakken met een nieuw ontwerp. Zo kunt u verschillende doelgroepen maximaal aanspreken. Unieke objecten wrappen voor uw beursevent? Laat u inspireren door onze special wraps!

Voordelen voertuigreclame van Folie Effect

Promotionele folie

Geschikt voor: diverse soorten reclame-uitingen

Ontstickeringsservice

Oude reclamebestickering kunnen we ook verwijderen

Ook ideaal voor beurstands:

Beurswanden, tafels, kastjes, presentatiezuilen, etc.

Uitgebreid folie assortiment

Diverse specificaties en honderden kleuren. Altijd de perfecte folie.

Design op maat

Eigen ontwerp mogelijk en volledig aan te passen per reclame-uiting

Altijd garantie

Betrouwbare kwaliteit en service.

Levensduur reclamestickers:

Permanente folies gaan meer dan 10 jaar mee.

Projectpartner

Inventarisering, ontwerp, planning, uitvoering en nazorg
 • Honderden kleuren

  Honderden kleuren

 • Houtstructuren

  Houtstructuren

 • Gesteentes

  Steenstructuren

 • Metallics

  Metallics

 • Functionele folies

  Functionele folies

 • Folies op maat

  Op maat

Al uw reclameproducten volledig gepersonaliseerd!

Met zelfklevende folie kan alles op elkaar worden afgestemd. Alle designs zijn mogelijk omdat we alles in eigen huis produceren. De kleurkracht van onze printers is enorm. De prachtige kleuren zullen uw reclamecampagne doen schitteren. De service van Folie Effect rijkt verder dan dat. We houden intensieve kleurcontroles zodat de kleuren van uw huisstijl altijd spot on zijn. Geen verschil in kleurtint. Daarnaast ontwerpt onze grafische studio graag een origineel concept voor u. Onze designers weten precies hoe ze dit per doelgroep kunnen afstemmen.

 

Ons assortiment bestaat uit diverse hoogwaardige folies. Ieder met eigen specificaties. De ene folie plakt bijvoorbeeld beter op een aluminium ondergrond dan de ander. Ook verschilt de kleefkracht. Permanente klussen vragen vanzelfsprekend om duurzaam resultaat. Onze zelfklevende folies voor permanente klussen gaan doorgaans meer dan 10 jaar mee. Sommige projecten hebben echter baat bij flexibele oplossingen. De reclame-uitingen van een jubileum moeten er naar verloop van tijd weer af. Bij een opdracht als deze worden folies ingezet, die voor tijdelijk gebruik een stuk praktischer zijn. Deze folies blijven net zo goed zitten als de permanente reclamestickers, maar zijn een stuk eenvoudiger te verwijderen. En dat nagenoeg zonder lijmresten! Ideaal dus. Wij adviseren u geheel vrijblijvend over welke folie het beste bij u past.

 

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Neem nu contact op!

Ook een voertuig met reclame of uniek design? Vul het onderstaande formulier in en onze specialist neemt direct contact met u op!