Special effects met zelfklevende folie

Object wrapping geeft elk bedrijf een special effect. Denk aan een mega brandingscampagne die naamsbekendheid moeten triggeren. Opvallen doet u met iets unieks! Uw promotie op een container? Dat is bij ons mogelijk. Extra shinen op een muzikaal evenement kan met pianowrap. Wij wrappen voorwerpen, waaraan men in eerste instantie niet denkt om te wrappen. Op zoek naar leuke details voor het interieur? Koelkasten- en plantenbakkenwraps zijn slechts enkele voorbeelden. Een saaie silo naast het pand? Die is enorm geschikt voor onze foliewraps. Denk ook aan premium wagens zoals een Ferrari. Wij kunnen ze in een mooi foliejasje steken. Laat u inspireren. Het echte verrassingseffect van Folie Effect!

Instrumenten wrappen en ander uniek campagnemateriaal!

Een megacontainer of pop-up container is snel inzetbaar voor reclamecampagnes. Net zo snel kunnen we hem bestickeren! We hebben veel ervaring met het bestickeren van diverse reclameproducten. Zelfs op muzikale festijnen kunnen we u dat beetje extra geven. Naast een muzikaal geheel nu ook een exclusieve uitstraling met instrument wraps. Het gaat om instrumenten met grote strakke oppervlaktes zoals een piano of drumstel. Bakfiets bestickeren behoort tevens tot onze diensten. Of pak het grootser aan met premium wagens, zoals een Hummer of Ferrari! We zijn enorm ervaren in diverse soorten voertuigreclame.

Leuke details voor in het interieur en het exterieur

Alles om u heen kunnen we een uniek karakter geven. Op diverse manieren kunnen we extra details meegegeven aan het interieur. Die tablet of laptop, die u altijd bij u heeft bij een klantenbezoek, kunnen we personaliseren. Een plantenbak met een origineel uiterlijk, koelkasten wrappen… het zijn de details die het hem doen! Andere interieurideeën zijn het bestickeren van wanden en meubels. Verras omstanders met trapreclame. We decoreren fietsenstallingen, de silo’s naast pakhuizen en roldeuren. Ook de gevels en kozijnen kunnen we een opfrisbeurt geven.

Voordelen objectwrapping door Folie Effect

Object wrappen

Kan met allerlei soorten objecten!

Diverse ondergronden

Folie is geschikt voor de meeste ondergronden

Gepersonaliseerde designs

Honderden kleuren, exclusieve finishes of eigen ontwerp

Hoge levensduur

Afhankelijk van de toepassing levensduur oplopend tot 10 jaar

Beschermende folies

Krasvast, Stootvast, anti-graffiti en antisteenslag

Altijd garantie

Betrouwbaar partnerschap, kwaliteit en service

Ervaring met grote projecten

Grote aantallen tegelijk mogelijk

Projectpartner

Inventarisering, ontwerp, planning, uitvoering en nazorg inclusief!
 • Honderden kleuren

  Honderden kleuren

 • Houtstructuren

  Houtstructuren

 • Gesteentes

  Steenstructuren

 • Metallics

  Metallics

 • Functionele folies

  Functionele folies

 • Folies op maat

  Op maat

Het premium Folie Effect

Bij Folie Effect heeft u de keuze om uw eigen ontwerp af te leveren of door ons een ontwerp te laten maken. Zelfklevende folies zijn in honderden kleuren beschikbaar. Dat niet alleen. We kunnen het ontwerp een extra dimensie geven met exclusievere folies. Onze collectie bestaat onder andere uit metallics, folies met voelbare carbon-afwerkingen en matte wraps. De wrapfolies zijn enorm buigbaar, zodat we uiteenlopende voorwerpen kunnen bestickeren. Naast de diverse kleuren en afwerkingen zijn er standaardfolies met hout- en steenstructuren. Aanvullend drukken wij de mooiste gepersonaliseerde ontwerpen. Natuurlijk volledig op maat! Voordat we starten, gaan we eerst om de tafel zitten om alle wensen door te nemen. Daarbij controleren we de ondergrond van de te beplakken objecten en kiezen we de meest geschikte foliesoorten. Eventueel verwijderen we de oude bestickering.

 

Er is keuze uit meerdere type folies. Diverse folies bieden beschermende eigenschappen. De specials die bij publiekelijke gelegenheden worden ingezet hebben vaak belang bij extra beschermende, zoals kras- of stootvaste, eigenschappen. Mocht een van de specials onverhoopt besmeurd worden met straatverf, dan kan het relatief eenvoudig worden schoongemaakt met anti-graffitifolie. Antisteenslagfolie beschermt auto’s tegen kiezelsteentjes op de weg. Het type folie is afhankelijk van de tijdsduur van het project. We kunnen zowel tijdelijke als projecten die permanent van aard zijn ondersteunen. Levensduren tot 10 jaar zijn erg gebruikelijk. Dit hangt ook weer af van het soort project. De Folie Effect specialist adviseert u graag over de meest geschikte folies.

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Neem nu contact op!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op, zodat we ook voor u een special effect kunnen creëren!