Voertuigreclame: we wrappen alles wat rijdt, vliegt en vaart

Fleetmarking waarbij complete wagenparken in huisstijl worden gestoken. Openbaar vervoer dat naast zijn publieke functie als effectief reclamemiddel wordt ingezet. Bootwrapping… Voertuigreclame is er in alle soorten en maten. Een kaal voertuig is een gemiste kans. Al helemaal wanneer er duizenden kilometers mee worden afgelegd. Voertuigreclame creëert namelijk naamsbekendheid in de wijde omtrek. Loop geen inkomsten mis door een onherkenbaar voertuig. Voertuigreclame is ook geschikt voor rebrandingcampagnes en tijdelijke, promotionele acties. Ervaar het waanzinnige effect van voertuigreclame.

Voertuigbelettering en -wrapping

Een bedrijfsauto met autoreclame straalt op de weg. Bij Folie Effect kunnen we alle voertuigen laten stralen. Voertuigreclame op trailers van vrachtwagens zijn een mooi voorbeeld. Gemiddeld leggen vrachtwagens zo’n 150.000 kilometer per jaar af. Al die aanblikken verdienen zich terug in enorme bakken naamsbekendheid. Bij voertuigbelettering is het ook mogelijk om te kiezen voor wrappen. Hierbij wordt als het ware wordt een heel voertuig ingepakt met zelfklevende folie. Dit resulteert in complete kleurtransformaties of fraaie design met een gepersonaliseerd ontwerp. Voertuigreclame is nog sprekender met wrapping!

Voertuigreclame voor reclamecampagnes

Uw voertuig als publiciteitsstunt! Een unieke manier om aan te zetten tot merkbeleving is voertuigreclame. Anders dan met gewone voertuigbelettering, kiezen we voor folies die speciaal gemaakt zijn voor tijdelijke acties. Ook op deze folies is elk creatief ontwerp mogelijk. Na afloop van de reclamecampagne kunnen wij de plakfolie eenvoudig weer verwijderen zonder sporen achter te laten. Promotionele voertuigreclame past uitstekend in ons rijtje specials. Op zoek naar andere reclameacties? Deze toepassingen van reclamefolies bieden nog meer inspiratie.

Openbaar vervoerreclame

Zelfklevende folie biedt talloze mogelijkheden voor het openbaar vervoer. Niet alleen uitstraling, ook de informatievoorziening en veiligheid wordt bevordert. Met het exterieur van openbaar vervoersmiddelen kunnen we alle kanten op. Denk aan het aanbrengen van huisstijlkleuren en reclamecampagnes. Ook de beschermende functie is een reden om voor folie te kiezen. Folie beschermt tegen vuil en graffiti, waardoor schoonmaakklussen een stuk eenvoudiger worden gemaakt. Antisteenslagfolie is een toepassing die de technische levensduur van voertuigen ten goede komt. Schade door rondvliegende steentjes wordt namelijk voorkomen. We wrappen alle soorten openbaar vervoer: treinen, trams, touringcars, taxi’s, stadsbussen en zelfs vliegtuigen.

Voordelen voertuigreclame van Folie Effect

Voertuigreclame voor

Auto’s, bussen, openbaar vervoer, vliegtuigen en boten

Tijdswinst en kostenbesparing

Goedkoper dan spuiten middels verf, direct klaar voor gebruik

Design op maat

Honderden kleuren, finishes en eigen ontwerp

Levensduur

Voertuigreclame gaat meer dan 10 jaar mee.

Ervaren in fleetmarking

Grote aantallen voertuigen tegelijk mogelijk

Altijd garantie

Betrouwbare kwaliteit en service

Ontstickeringsservice

We kunnen oude voertuigreclame ook verwijderen

Projectpartner

Inventarisering, ontwerp, planning, uitvoering en nazorg
 • Honderden kleuren

  Honderden kleuren

 • Houtstructuren

  Houtstructuren

 • Gesteentes

  Steenstructuren

 • Metallics

  Metallics

 • Functionele folies

  Functionele folies

 • Folies op maat

  Op maat

Fleetmarking: wij transformeren complete wagenparken

Onze fleetmarking service steekt complete wagenparken in een reeds bestaande of nieuwe huisstijl. Essentieel bij fleetmarking is consequentie. Wij zorgen ervoor dat alles precies hetzelfde is voor de gehele fleet. Vloekende kleurtinten ogen onprofessioneel. Daarom is er kleurbewaking die er voor zorgt dat alle kleuren identiek zijn. Het design van een Smart heeft andere afmetingen dan die van een bus. Onze grafische studio schaalt alles mee, zodat het ontwerp in verhouding blijft. Ook over de planning hoeft u zich geen zorgen te maken. U wilt uw voertuigen natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik, dus stroomlijnen wij het proces zo veel mogelijk.

Nog meer succes met voertuigreclame van hoogwaardig materiaal

Hoogwaardig materiaal zorgt ervoor dat het succes van voertuigreclame nog langer voort blijft duren. Levensduren tot wel 10 jaar zijn mogelijk! Hoe sprekender de voertuigreclame, des te effectiever de merkactivatie. Daarom zijn hoge kwaliteit en heldere kleuren essentieel. Met keuze uit duizenden kleuren of de optie om eigen ontwerpen af te drukken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Alvorens we starten, maakt onze grafische studio een visueel concept, zodat u alvast weet hoe uw boodschap overkomt. Weten hoe u het beste uw huisstijl kan overbrengen naar voertuigreclame? Informeer direct en ontvang direct vrijblijvend advies.

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Neem nu contact op!

Ook een voertuig met reclame of uniek design? Vul het onderstaande formulier in en onze specialist neemt direct contact met u op!